bord1 bord2 bord3 bord4

Bromfietsers en snorfietsers zijn kwetsbare verkeersdeelnemers. Meestal zijn ze jong en hebben daardoor nog niet veel verkeerservaring.

De aandacht gaat in deze cursus dan ook uit naar wat de bromfietser van het andere verkeer kan verwachten en hoe hij zelf zo veilig mogelijk rijdt.

 

  • Om op een scooter of snorfiets te mogen rijden is een Scooterrijbewijs (cat AM) nodig. Als je je theorie examen positief hebt afgesloten mag je beginnen met praktijk lessen en volgt het praktijkexamen bij het CBR. ( Het theorie examen afleggen mag vanaf 15,5 jaar)

 

  • Bij Verkeersschool Branji bieden we je de mogelijkheid je lessen on-line te volgen. Je krijgt van ons een inlogcode voor het volgen van een complete theoriecursus inclusief examen trainingen. Je bepaalt zelf je tempo en kan op ieder willekeurig moment van de dag je studie oppakken. Als je zelf denkt dat je er klaar voor bent kun je contact opnemen om het examen te reserveren.

 

  • Heb je je theorie examen gehaald en ben je 16 jaar, dan mag je beginnen met de praktijk.  Je scooterrijbewijs halen in 1 dag,  met eerst in de ochtend  4 uur les en aanslutend CBR examen!!

 

 

Branji
Meld je direct aan!

Aanbieding

Lees meer »

Online theoriecursus

Klik op onderstaand knop om met je eigen inlogcode onze online Theoriecursus te starten

Online Theorie