bord1 bord2 bord3 bord4

Rijbewijs Auto B

Wist je dat Branji boven het slagingsgemiddelde zit?

Door onze les structuur en rijden in Deventer bent u overal op voorbereid!

Bekijk ons slagingspercentage (CBR)

Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om van jou een veilige verkeersdeelnemer te maken. We besteden dan ook de meeste tijd om naast de praktische handelingen het verkeer te leren kennen en zo voldoende verkeersinzicht te krijgen. Op deze manier bereiden we je voor om straks met vertrouwen deel te kunnen nemen in het verkeer. Wij geven les via de RIS methode. De rijopleiding van stappen. Je leert dus via kleine stukjes die je beheerst het grote geheel, en kan je middels een boek of app inlezen in de stof van de volgende les. Overzichtelijk en duidelijk!! 

Om nog beter voorbereid op het examen te komen biedt het CBR je de mogelijkheid om al tijdens je rij-opleiding te kijken of je op de goede weg bent. Hiervoor is de zogeheten tussentijdse toets (TTT).

 

Hoe lang duurt een rijles?
Een rijles duurt 60, 90 of 120 minuten, dit in overleg. Je wordt thuis opgehaald, en afgezet.( of bijvoorbeeld op school/werk adres)
Wat is een tussentijdse toets (TTT)?
De TTT is een rijtest die verloopt als een echt examen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rij-examen en om eventuele nervositeit weg te nemen.
Na afloop van de toets krijg je een advies over de examenonderdelen waaraan je nog extra aandacht moet besteden. Als je een positief advies krijgt over het onderdeel bijzondere verrichtingen, krijg je een vrijstelling voor dit onderdeel tijden het eerstvolgende examen.
Branji
Meld je direct aan!

Aanbieding

Lees meer »

Online theoriecursus

Klik op onderstaand knop om met je eigen inlogcode onze online Theoriecursus te starten

Online Theorie